zondag 7 augustus 2016

Een fietssjaaltje voor 's werelds beste onthaalmoeder

Al 6 jaar is ze de beste moeder die ik mijn kinderen wensen kan. 
Niets is haar te veel. Ze knutselt, danst, turnt, wandelt, bakt, vertelt, troost, knuffelt, stuurt, verzorgt,... Margot is de beste onthaalmoeder die elke ouder zich kan wensen. Ze staat ook steeds klaar met advies of gewoon voor een gezellige babbel. Een echte tweede thuis voor de kids. Niet alleen Margot wordt hier erg diep in het hart gedragen. Ook de man des huizes en haar 2 kinderen zijn erg populair op 128. Margo organiseert elk jaar op de laatste werkdag voor haar vakantie een feestje in haar tuin voor alle ouders en kids. Ja, dat lees je goed! Alle ouders krijgen zo de kans om even in een ontspannen sfeertje samen te zitten ipv de gewoonlijk vluchtige "goeie morgen" in de ochtendspits. Op zo'n topfeestje kom ik niet graag aan met lege handen. En al is deze dame onbetaalbaar, ik deed mijn best voor een origineel kadootje. Het werd een cirkelsjaal voor al haar fietstochtjes. Ik koos een prachtig stofje bij Ateljee-p. Ik werd meteen vrolijk van al die kleurenpracht. Kleurenpracht met een ingetogen achtergrond. Net zoals Margot! 
5 opmerkingen:

 1. Tweede huizen zijn onbetaalbaar, wat lief van jou om haar in de bloemetjes te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een goede onthaalmoeder is idd goud waard: jij toont op een toffe manier hoeveel je van haar houdt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben ook zo een toffe onthaalmoeder. Maar vind het net zoals hierboven al gezegd is heel leuk dat je haar zo eens in de bloemetjes zet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben ook zo een toffe onthaalmoeder. Maar vind het net zoals hierboven al gezegd is heel leuk dat je haar zo eens in de bloemetjes zet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief! Hier ook een crème van een onthaalmoeder. Fantastisch als je de kinderen aan zo iemand kan toevertrouwen.

  BeantwoordenVerwijderen