zaterdag 23 augustus 2014

Rabarbercake



Recept:

Maak deeg voor cake naar eigen keuze.
Voeg 4 rabarberstengels in kleine stukjes toe.
Giet alles in bakvorm en bak op 170 graden.
Ondertussen klop je 4 eiwitten op samen met 4 lepels suiker.
Haal de cake na 30 min. uit de oven en lepel het eiwit er op.
Laat nog een 15 min. verder bakken tot het eiwit krokant is.

Smakelijk!




5 opmerkingen:

  1. DANK je wel. Leuk, zo'n recept. Heel anders dan andere. Was tie lekker?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was een probeersel en het was geslaagd. Mijn bezoekers vonden het lekker ;)

      Verwijderen
  2. Njammie, het water loopt mij al in de mond!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmmm, ook een favoriet bij ons. Helaas doet onze rabarberplant het niet meer zo goed, eens verplaatsen denk ik ...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi! I would like to share your recipes on myTaste.be. Adding your blog will make your content available to our users and send you some additional traffic. To have a better visibility and compare the number of visits of your blog with other popular Belgian sites, install the myTaste widget.
    You can add your blog from the main page in the Top Blogs section (Food blogger? Sluit je!).
    Hope to see you there soon :)

    BeantwoordenVerwijderen