maandag 7 juli 2014

rotan zeteltje in een kleurrijk jasje

Stilletjes aan (heel stilletjes aan!) krijgt de nieuwe kamer van Rikke vorm. Dan kan ze eindelijk in een groot bed slapen en kan onze kleinste spruit ook op een eigen kamertje. 
Het oude rotan zeteltje van mijn grootmoeder staat al een aantal jaar in de schuur. Een paar weken gelden werd het geschuurd, in grondverf gezet en gespoten in een fel geel kleurtje. Dat spuiten verliep niet zoals ik had gehoopt. Het blijft toch een kunst om zo iets zonder al te veel vlekken en lopers te doen. Maar goed, ons Rikkemie zal het me niet kwalijk nemen. Ik maakte er nog een bijpassend kussen voor in een leuk stofje. Het geheel mag er toch wezen, al zeg ik het zelf ;) 
En het leukste er aan: het draait helemaal rond! Uren en uren hebben wij daar als kind in gedraaid. Om ter snelst tot we omvielen van de zottigheid. Ik denk dat dit zeteltje de volgende generatie ook nog wel wat draaiplezier zal bezorgen. 


Voor:


Na:9 opmerkingen:

 1. Ik vind het ZEER geslaagd!
  Dat geel zie ik zo graag. ;-)
  Ja, draaistoeltjes, dat waren vroeger ook onze favorieten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is superleuk geworden! Er flitsen een hele hoop beelden door mijn hoofd nu. Wat een pret hebben onze kinderen en jullie daarmee gehad! Rikke zal nogal genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap resultaat! Daar zal ze veel rondjes in kunnen draaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een zalige metamorfose, super leuke kleurencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het geheel mag er zeker en vast wezen ! Natuurlijk !!

  BeantwoordenVerwijderen