zondag 22 juni 2014

Een appeltje voor... de juf

Het laatste weekje in de eerste kleuterklas gaat van start. Mijn enthousiaste, leergierige en koppige kleuter heeft tegen 1000km/h ondervonden, geproefd, getest, goedgekeurd, afgekeurd, bijgeleerd en genoten. Om de juf te bedanken vonden we al snel het geschikte cadeau. Het werd een appelzakje want Tokke is de appel in de klas. Het patroontje en werkbeschrijving vond ik hier.

Tokke heeft de juf al opgewarmd voor een tweede bendelid van 128. Rikke start in september in het eerste kleuterklasje. En ook zij heeft er zin in. Dat liet ze duidelijk zien op de kennismakingsvoormiddag vorige week. Onze mowgli werd tijdig ontwapend van een strijkijzer door de juf, net voor ze een klasgenootje te lijf wilde gaan. Verder liet ze meteen verstaan dat haar lievelingskleur blauw is en dat deed ze zo:


Fijne laatste schoolweek allemaal! 

10 opmerkingen:

 1. Hier ook de laatste week in het 1ste kleuterklasje, wat gaat het toch snel... Onze juf heeft wel even een break voor de volgende telg eraan komt! ;-)
  Mooi appelzakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, grappig geschreven! En toepasselijk cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt wel heel toepasselijk ! Leuk als aandenken !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo plezant dat je zijn figuurtje kan laten terugkomen in het afscheidscadeautje!
  Je dochter is er zo te zien al helemaal klaar voor. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo leuk! hier zijn ze na de paasvakantie al gestart :) de jongste is nog eventjes thuis bij mama (oef!)
  naar welke school gaan ze? (hier die van ginderbuiten)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar de Boomgaard in Meerhout. Een beetje uit de richting want we zijn van Bel. Maar nog geen seconde spijt van gehad.

   Verwijderen
 6. Heel leuk dat appelzakje en je dochter zal voor kapster leren denk ik. Ik heb dit ooit zelf eens gedaan met een nichtje ons haar gekleurd. We hadden 2 boze mama's toen we naar beneden kwamen en het heeft toch wel een tijdje geduurd voor de verf eruit was

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk. Seg je hebt iets gewonnen ... Check it out :)

  BeantwoordenVerwijderen