vrijdag 18 april 2014

Give Away

Omdat blogland zo gastvrij was en ik me er razend snel thuis voelde dankzij al die leuke reacties, vond ik dat het tijd werd om iets terug te doen. En dat doen we natuurlijk volgens de leuke blogtraditie met een give away. En wat voor één!

Ik vroeg 2 lieve creatieve mensen of ze me misschien konden helpen en beiden twijfelden ze geen moment!

De eerste creatieve en super toffe madam is Sofie, de trotse eigenaar van Think Marie. Een nostalgisch winkeltje met allemaal leuke hebbedingen voor elke creatieveling.




Op het einde van deze maand opent ze ook haar webshop dus kijk regelmatig eens op haar FB pagina.

En wat mag ik weggeven van haar?
Een waardebon van 10 euro (binnenkort dus ook te gebruiken in haar webshop)






De tweede creatieve en kei lieve madam is Belle, schrijfsten van "De lach van Lotta". Een ontroerend verhaal over de kracht van vriendschap en omgaan met gevoelens. Belle schreef niet alleen het verhaal. Ze zorgde ook nog eigenhandig voor alle prachtige tekeningen.




En je kan het al raden. Ik mag van Belle één exemplaar weggeven. Onze kinderen zijn er alvast gek op. Lotta moest dan ook mee naar zee! 



Je kan het boek bij hen bestellen. En houd ook zeker haar FB pagina in het oog want een tweede boek is in de maak. Joepie!




Maar wat moeten jullie nu doen om al dit moois te winnen?

1. Volger worden of zijn van deze blog
2. De FB pagina van Think Marie liken
3. De FB pagine van Belle liken
4. En een berichtje achterlaten waarin je me vertelt wat je momenteel aan het maken bent en wat volgens jou het beste kinderboek aller tijden is. Laat ook even weten voor wie het boek zou zijn. Dan kan Belle het meteen voor de juiste persoon signeren.

Mee doen kan t.e.m. donderdag.
De winnaar maak ik volgende week vrijdag bekend.



Prettig weekend en SUCCES!

23 opmerkingen:

  1. Wat een leuke give-away! Stap 1, 2 en 3 is in orde. Momenteel ga ik beginnen aan een hemdje voor de jongens. Het mooiste kinderboek kiezen vind ik wel moeilijk, er zijn er zoveel. Grote favorieten zijn Mijn papa (Anthony Browne), Wij gaan op berenjacht (Helen Oxenbury) en de boeken van Leo Timmers en dan nog vele anderen waar ik niet direct op kom.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. kan het niet laten, nog een grote favoriet hier ten huize: Het boekenliefje van Helen Docherty

      Verwijderen
  2. toffe ontdekking, jouw blog (en jouw kinderen hebben zo'n mooie namen seg!). k volg je graag via bloglovin :)
    2 & 3 ook in orde!
    Momenteel ben ik bezig aan een feestkleedje voor de jongste (ook 9 maanden trouwens), de feestkleedjes van de oudsten zijn al af :)
    een favoriet kinderboek kiezen is wel heel moeilijk... ze zijn hier zot van de boeken van Dikkie Dik, vooral dan de voorleesboeken (grote prentjes en grappige korte avonturen), en ook Rupsje Nooitgenoeg halen ze bijna elke dag uit de kast.
    Ik zou wel heel graag winnen, Think Marie is vlakbij en zo'n leuke stoffen! en kinderboeken, daar hebben we nooit genoeg van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk seg! Blijkbaar wonen we niet ver van elkaar af. Rupsje Nooitgenoeg is hier ook een topper! Ik ga je ook volgen.

      Verwijderen
  3. Toffe give-away! Ik doe graag mee...
    Ik ben momenteel bezig aan een kleedje voor mijzelf.
    En het allerleukste kinderboek: het grote voorleesboek voor het allerleukste meisje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke give away! Tuurlijk doe ik mee! Paginas heb ik geliked!
    Kijk al uit naar de webshop want de winkel is net iets te ver.
    Ik werk momenteel aan een retro jurk voor mezelf tesamen met veel kleine projectjes. Binnekort te zien op mijn blog aj-stoffenspulletjes.blogspot.be
    Het allerleukste kinderboek: alle annie boeken en het boek "de kleine mol die wou weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft"
    Het prachtige boek zou voor mijn kleine nichtje nala zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tof! Pagina's zijn geliked! Momenteel ben ik tasjes aan het maken, zonnebriltasjes en ritstasjes. Laat die zomer maar komen! :-) Het allerleukste kinderboek in mijn tijd vond ik jip en janneke :-) Al die leuke verhaaltjes :-)
    Het prachtig boek zou voor mijn nichtje zijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Fabienne, Think Marie en jou volgde ik al; ook Belle volg ik met veel plezier...zo een leuk boekje precies!
    Momenteel ben ik bezig met een lichtslinger en nog een rok die moet afgewerkt worden en tussendoor no wat juweeltjes maken ;-) het boek zou ik kado geven aan mijn lieve metekindje, 3 jaar en compleet gek van leuke boekjes.... Mijn favoriete kinderboek ... eigenlijk alle boeken van Guido Van Genechten! Veel succes nog met je give away! groetjes, creazusje An

    BeantwoordenVerwijderen
  7. stap 1-2-en 3 *check* En dan hier het berichtje: ik ben momenteel bezig met het maken van 'gelukspotjes'. Glazen potjes met allerlei geluks dingetjes erin zoals een klavertje 4, lieveheersbeestje, dobbelsteen, chinees muntje etc. Leuk om als cadeautje te geven. Mijn lievelings kinderboek is 'de gruffalo'. Ik ben dol op kinderboeken en ben gelukkig ook in het bezit van een kleuter (siem) om mijn kinderboeken-koopdrang te rechtvaardigen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie give away, Ik doe Dan ook graag mee! Ik ben bezig aan een kleedje voor een kleuter en een tas voor haar mama. Momenteel zijn Het hier nog prentenboeken, eefje donkerblauw, rupsje nooitgenoeg. omdat ze zich vragen beginnen te stellen over hun huidskleur is een stukje maan in de koffie momenteel de grote favoriet. Als kind vond Ik de gvr van roald dahl super.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben nog steeds bezig met de testversie van een Washi Dress voor mezelf.
    De favorieten van Lene en Thias zijn de Gruffalo en Pluk van de Petteflet. Ikzelf was vroeger ook een enorme fan van Mathilda en de andere boeken van Roald Dahl.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Fabienne, ik doe ook graag mee. Mijn naaimachien is paar maanden geleden ontploft dus ga ik me nu verdiepen in het werken met de overlock, stofjes liggen al klaar! Lise haar lievelingsboek is "Hoera, sneeuw!"...tijd voor een nieuw boekje dus :)
    Groetjes Valerie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je volgt! Ik moet mijn naaimachine dringend binnen doen voor onderhoud maar ik vind er maar geen goed moment voor. T'is eigenlijk een echte prul (125 euro van de Macro en echt zonder enige optie - zelfs geen knoopsgaten!) maar het doet al bijna 12 jaar trouw dienst. Aan een overlock denk ik ook al even.
      En wat Lise haar boekjeskeuze betreft... herkenbaar hoor! Ik heb vorige week nog klaasje Sinterklaasje moeten lezen voor Tokke!
      Groetjes

      Verwijderen
  11. Toffe give away, zeg!
    Ik was hier een tijdje terug al eens komen piepen maar het volger worden was toen niet gelukt (foutmelding); ik doe nog eens een poging.
    Ik ben momenteel kleren aan het verstellen, minder leuk maar het moet ook gebeuren: knielappen op de jongensbroek, een uitgerafelde naad toenaaien, ... Het werk dat altijd blijft liggen maar nu maak ik er komaf mee! :-)
    En ons favoriete kinderboek is momenteel "zonnige zomer. Kijk- en zoekboek" van Rotraut Susanne Berner. Je hebt daar een hele reeks van, van alle seizoenen + nacht: onze kindjes kunnen er uren in liggen kijken in de hangmat! Momenteel is de zomer favoriet, op de voet gevolgd door de lente want daarin komt een vuilniskar :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Momenteel maak ik een lichtblauw kleedje met plooien voor mijn oma :-D Ik denk dat ze heel gelukkig gaat zijn als ze het kleedje gaat krijgen :-D
    De beste kinderboek kan ik niet zeggen omdat ik zelf nog geen kinderen heb. Als ik het boekje zou winnen, zou ik het aan mijn nichtje van 4 jaar geven, zij zal er dolgelukkig mee zijn. Nog veel succes met je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke give-away, zeg! Ik ben geboren en getogen in Geel, dus een uitstapje naar Mol zit er wel eens in, lijkt me een leuk winkeltje! En dat boek… een vriendin heeft een dochtertje dat Lotta heet, dus ik weet wie ik daarmee kan blij maken!
    Momenteel ben ik bezig aan een Candy Cane uit Homemade Minicouture, in een eigen versie wel. En het mooiste kinderboek aller tijden vind ik dat van de mol die wou weten wie er op zijn kop gepoept had :-)) Hilarisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Vroeger was ik fan van de Tiny boeken en de 'vintage' exemplaren die hier nu nog in de kast staan worden wel eens gelezen door een van de dochters. Het boek zou ik cadeau doen aan Rik, het zoontje van mijn zus waar ik meter van ben.
    Momenteel ben ik bezig aan een Februari kleed uit Little miss Y's wardrobe. De stof is reeds geknipt. Net afgewerkt: een Guirlande jurk voor de jongste uk (te bewonderen op mijn blog) en een zonnehoedje.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik kende de blog niet maar ik ga volgen want alleen al van de startfoto word ik nieuwsgierig en blij ;) mijn favoriete kinderboek? ik weet de titel niet meer maar het is eentje van in mijn kindertijd en als ik het zou terugvinden zou ik super happy zijn dus iemand die het weet? het gaat over een kleine beer en een mamabeer, dun boekje, mooie prenten maar ja ... het boekje hier zou voor mijn dochtertje zijn Axelle :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oh ja nu vooral bezig met nadenken wat mijn volgende project wordt :)

      Verwijderen
  16. Hoi Fabienne!
    Ik volg je van in den beginne:). Think Marie is een keleuke winkel ( trouwens een toffe oud- leerling). Belle wordt nu ook gevolgd.
    Ik heb vandaag geprobeerd verder te werken ( met een hand!) aan een jurkje voor kleindochter Sam. Na 2 maanden gips kriebelt het verschrikkelijk om die stapel stofjes om te zetten in leuke jurkjes, rokjes en hemdjes voor de kleinkinderen. Het boek over Lotta zou voor mijn kleinkinderen Arne, Lien, Sam en Fie zijn. Het blijft hier, zodat ik het aan alle kindjes kan vertellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke kinderboeken: alle verhalen van boskabouter Sproet, Het allermooiste ei, Naar het hok stoute brok, alles van G. van Genechten en nog zooo veel meer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Anne-Marie,
      Indien je nog steeds in het bezit bent van het boek 'naar het hok, stoute brok!' zou ik dat heel graag willen kopen.

      Verwijderen
  18. Ik ben hier bezig aan de Suzanne uit allemaal kleertjes2. Een goei kinderboek: berre vindt een papiertje

    BeantwoordenVerwijderen