dinsdag 4 maart 2014

Klaar voor de lentecollectie met eigen labeltjes

Ruim 10 jaar geleden volgde ik een jaartje naailes omdat ik vond dat ik toch niet kon blijven vragen aan mijn Moeke om mijn broeken korter te maken. Toen was naaien (ik was toen 21) nog niet bepaald hip. De eerste jaren maakte ik wat kleding voor mezelf, waar ik na 3 zwangerschappen natuurlijk al lang niet meer in pas. Sinds de eerste zwangerschap sloegen de naaimicroben weer toe en het laatste half haar ben ik niet meer te stoppen. Op mijn verlanglijstje staat dan ook een extra dag in de week, gewoon om te kunnen naaien. Dat zou toch fantastisch zijn: maandag, dinsdag,.... zondag, naaidag.

In een gekke bui heb ik nu ook eigen labeltjes besteld en die vielen vandaag in de bus. Tada:En de volgende stofjes liggen al te lonken. Op het lijstje: een bloesje en broekje voor Helle, een rokje en kleedje voor Rikke en een hemd en short voor Tokke.


Om je een idee te geven wat er de voorbije maanden de naaimachine passeerde geef ik hier een snel overzicht:Maar nu eerst terug naar de verbouwingswerken. Pfff!

5 opmerkingen:

 1. Hallo, heb net je blog ontdekt. Wat hebben je kinderen mooie originele namen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. De zoon is naar zijn grootvader genoemd : Victor, beter gekend bij de mensen als "den Tokke". De meisjes zijn naar een Deens ontwerpers duo genoemd.

   Verwijderen
 2. Wow! Wat heb je een mooie dingen gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook net je blog ontdekt via de blogmadammen. Mooi, ga nog wat verder piepen.
  En zo'n extra "naaidag", ik stem helemaal voor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie spulletjes! Hier ligt ook een stapel gewassen lentestofjes te wachten op een gipsvrije pols om de lentecollectie voor de kleinkinderen te maken. Frustrerend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen